Μπάσκετ

Κόροιβος: Mετρά αντίστροφα για την επανέναρξη

Ο Κόροιβος μετά από 12 αγώνες στην Α2 Εθνική πραγματοποιεί σε γενικές γραμμές πολύ καλό πρωτάθλημα.
Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος δεν αποτέλεσε εξαίρεση και όπως πολλές ακόμα ομάδες του Νομού αλλά και πανελλαδικά «πληγώθηκε» από τον κορωνοϊό καθώς όλα αυτό το διάστημα μέλη της ομάδας νόσησαν με αποτέλεσμα οι προπονήσεις της ομάδας να διακοπούν για μερικές ημέρες όπως άλλωστε και το πρωτάθλημα.

Πλέον όμως οι κυανόλευκοι μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση  αφού η Α2 Εθνική θα επαναρχίσει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με την ομάδα του Κώστα Δελέγκου να υποδέχεται στις 5 μ.μ. τον Αμύντα στο Κλειστό της Ήλιδας.

Οι αθλητές της ομάδας έχουν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και από σήμερα αναμένεται να φουλάρουν ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμοι για το νέο τζάμπολ και να επιστρέψουν στις νίκες αφού θυμίζουμε πως στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν ηττήθηκαν με 81-70 στο Ψυχικό.

Ο Κόροιβος μετά από 12 αγώνες στην Α2 Εθνική πραγματοποιεί σε γενικές γραμμές πολύ καλό πρωτάθλημα όντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο επερχόμενο ματς στόχος είναι το ροζ φύλλο προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλέι – οφ.

 

Όλη η επικαιρότητα