Μπάσκετ

Κόροιβος: Του έκατσε «κουτί» η αναβολή!

Η πρεμιέρα της Α2 Ανδρών ματαιώθηκε για μια εβδομάδα, και αυτή θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου.
Ακούστε το άρθρο

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής δεν θα αρχίσει αυτό το Σάββατο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αφού μετά από διάσκεψη του Βαγγέλη Λιόλιου με τα σωματεία αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα του κατά μια εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη διευκολύνει τον Κόροιβο, αφού η ηλειακή ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και η μετάθεση της μιας εβδομάδας θα δώσει την δυνατότητα στους παίκτες της ομάδας να αποθεραπευτούν και είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο τζάμπολ.

Συγκεκριμένα, Ναούμης και Κάππος έχουν τραυματιστεί σε προσαγωγό και αστράγαλο αντίστοιχα, ο Τάταρης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Κατσαβόπουλος έχει υποστεί διάστρεμμα, ο Μιχαλούτσος έχει θλάση, ο Γκαβασιάδης θα επιστρέψει σε δέκα μέρες ενώ ο νεοαποκτηθείς Οικονομόπουλος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα με την άφιξή του στην Αμαλιάδα να υπολογίζεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρεμιέρα με την… 2η αγωνιστική

Η πρεμιέρα της Α2 Ανδρών ματαιώθηκε για μια εβδομάδα, και αυτή θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου, αλλά θα ξεκινήσει από την 2η αγωνιστική, πράγμα που σημαίνει πως ο Κόροιβος στο εναρκτήριο ματς θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας.

Όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα της ΕΟΚ, η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/10 και θα είναι εμβόλιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οίακας Ναυπλίου βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει αποστείλει αίτημα απόσυρσης. Όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό, αυτό παραμένει άγνωστο ακόμα.

To πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών

Όλη η επικαιρότητα