Categories: Υγεία

Κοροναϊός: Live χάρτης με τα κρούσματα και τους νεκρούς από όλο τον κόσμο – Συνεχής Ενημέρωση

Share

Δείτε τον χάρτη παρακολούθησης κρουσμάτων και θυμάτων του κοροναϊού σε πραγματικό χρόνο.

Ο ειδικός χάρτης του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Συστημάτων του Πανεπιστημίου John Hopkins, παρακολουθεί όλες τις περιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε όλες τις χώρες και τις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα της ασθένειας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός, αφότου εμφανίστηκε στην κινεζική πόλη Γουχάν και άρχισε να εξαπλώνεται τον Δεκέμβριο.

Ο νέος κοροναϊός, που προκαλεί τη νόσο COVID-19, βρίσκεται σε εξέλιξη και ο παρακάτω χάρτης αποτυπώνει σε πραγματικό χρόνο τις όποιες αλλαγές συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τις χώρες και περιοχές που καταγράφονται κρούσματα, πόσα είναι αυτά και ποιος είναι ο αριθμός των θυμάτων.

Ο συγκεντρωτικός αυτός πίνακας συλλέγει στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αλλά και την κινεζική ιστοσελίδα DXY, η οποία συγκεντρώνει δεδομένα από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας και το CCDC.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.