Κόσμος

Κοροναϊός-Τραμπ: «Δε θα κάνω το τεστ»

Ακούστε το άρθρο

O Πρόεδρος Τραμπ είπε ότι δεν έχει κάνει τεστ για τον κοροναϊό ακόμη κι έπειτα από τη συνάντησή του με τους νομοθέτες που είχαν εκτεθεί στον ιό, επειδή ο γιατρός του Λευκού Οίκου είπε ότι δε χρειάστηκε να κάνει.

Η προσωπική δήλωση του Τραμπ

«Δε θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό. Θα το έκανα», είπε ο Τράμπ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είχε κάνει τεστ. Προσέθεσε επίσης ότι νιώθει «πολύ καλά. Είναι κάτι που θα έκανα αλλά μίλησα στον γιατρό του Λευκού Οίκου -έναν εξαιρετικό άνθρωπο, έναν ταλαντούχο άντρα. Είπε ότι δε βλέπει κανέναν λόγο να κάνει το τέστ», συνέχισε ο Τράμπ.

Τουλάχιστον 5 μέλη από το Κογκρέσο έχουν ανακοινώσει ότι θα αυτο-απομονωθούν, αφού είχαν έρθει σε επαφή με ένα άτομο το οποίο είχε διαγνωσθεί θετικό στον ιό.

Μέσα σε αυτά τα 5 μέλη περιλαμβάνεται ο Ρεπουμπλικανός Doug Collins, ο οποίος έκανε χειραψία με τον Πρόεδρο όταν εκείνος πήγε στη Georgia την Παρασκευή, κάνοντας επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. O D.Collins δήλωσε ότι θα αυτο-απομονωθεί επειδή είχε έρθει σε επαφή με άτομο που διεγνώσθη θετικό στον COVID-19.

Πηγή: abcnews.go.com

Όλη η επικαιρότητα