Κορωνοϊός: Κανένας διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Πάτρας- 15 ασθενείς νοσηλεύονται

Κανένας διασωληνωμένος ασθενής με δε νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται τρεις ασθενείς που χρειάζονται υποστήριξη στην αναπνοή τους ενώ οι υπόλοιποι 12 νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και 9 ασθενείς που έχουν κριθεί ύποπτα κρούσματα και αναμένονται αποτελέσματα των εξετάσεων τους.

Απολύμανση στην Αιματολογική κλινική

Απολύμανση έγινε σε χώρους της Αιματολογικής κλινικής όπου νοσηλευόταν ένας 41χρονος που βρέθηκε θετικός στον ιο.

Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα προκύπτουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά το κρούσμα κορωνοϊού στην Αιματολογική Κλινική ανάμεσα στους ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τεστ που έγιναν στους γιατρούς της κλινικής είναι αρνητικά, ενώ και το ίδιο συμβαίνει με τις νοσοκόμες αν και κάποια αποτελέσματα αναμένονται αύριο.

Από την άλλη πλευρά όμως η σύζυγος του άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική και βρισκόταν συνεχώς δίπλα του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Επίσης θετικός στον ιό φέρεται να βρέθηκε ένα ακόμα ασθενής που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον 41χρονο όμως δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το γεγονός ότι γιατροί και νοσηλευτές βρήκαν αρνητικοί καταδεικνύει ότι λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.