Κόσμος

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έσπασε το διαμαντένιο πανάκριβο δαχτυλίδι της και έπαθε νευρικό κλονισμό

Ειδικοί διαμαντιών εκτίμησαν ότι η αξία του εν λόγω δαχτυλιδιού φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια και το τεράστιο διαμάντι είναι 12 καρατίων
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ μετά από μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου στην παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα στην επέτειο του ενός έτους τους.

Το ζευγάρι ήταν πολύ καλοί φίλοι για αρκετά χρόνια πριν όλο αυτό που είχα εξελιχθεί σε σχέση τους γίνει ρομαντική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθαν πιο κοντά και ο Τράβις της έκανε την πρόταση με εκείνη να μην μπορέσει να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

Η οικογένειά της γνώριζε για την πρόταση γάμου και ήταν εκεί για να τον γιορτάσουν όταν η Κόρτνεϊ και ο Τράβις επέστρεψαν από την παραλία. Από την πρόταση γάμου δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Διαμάντι 12 καρατίων και αξίας 1 εκατ. ευρώ
Ο Τράβις απευθύνθηκε στην ειδικό που δεν είναι άλλη από τη διάσημη Αμερικανίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων την Lorraine Schwartz. Της ζήτησε να σχεδιάσει το δαχτυλίδι, επιλέγοντας ένα διαμάντι οβάλ κοπής.

«Πρόκειται για ένα άψογο, όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι», είχε πει η Lorraine στο People. «Ο Τράβις είχε πραγματικά ενεργό ρόλο στην όλη κατασκευή του. Είναι πανέμορφο στο χέρι της και είναι ευτυχισμένοι».

Ειδικοί διαμαντιών εκτίμησαν ότι η αξία του εν λόγω δαχτυλιδιού φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, και το τεράστιο διαμάντι είναι 12 καρατίων.

Η Κόρτνεϊ έσπασε το δαχτυλίδι και έπαθε… νευρικό κλονισμό

Η Κόρτνεϊ λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα έσπασε το δαχτυλίδι πατώντας το και ήταν απολύτως συντετριμμένη.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του «The Kardashians», η Κρις Τζένερ επισκέφθηκε την μεγαλύτερη κόρη της στο σπίτι της για να μιλήσουν για τον επικείμενο γάμο της.

«Θεέ μου, μπορείς να πιστέψεις ότι αρραβωνιάστηκες», αναφώνησε η μητέρα της, πριν τη ρωτήσει: «Πού είναι το δαχτυλίδι;».

Η Κόρτνεϊ , η οποία είχε τα μανίκια της σηκωμένα της αποκάλυψε το… ατύχημα που είχε με το δαχτυλίδι, παραδεχόμενη ότι έκλαιγε για ώρες έχοντας πάθει νευρικό κλονισμό.

«Το καλύπτω γιατί στην πραγματικότητα φτιάχνεται», είπε αρχικά η Κόρτνεϊ για να συνεχίσει: «Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι ίσως ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Καθόμουν στο πάτωμα και δίπλωνα φούτερ και έβγαλα το δαχτυλίδι και το έβαλα δίπλα μου στο πάτωμα νομίζοντας ότι θα ήταν ασφαλές ακριβώς δίπλα μου. Έπρεπε να πάρω κάτι από πάνω στην ντουλάπα μου και όταν κατέβηκα πάτησα το δαχτυλίδι».

Η Κρις δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ της: «Έσπασες το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου;».

«Έκλαιγα υστερικά στην ντουλάπα μου για ώρες», συνέχισε η Κόρτνεϊ. «Τότε τηλεφώνησα στον Τράβις και του είπα: «“Έκανα κάτι πολύ, πολύ κακό” και το χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πραγματικά όλο αυτό μου προκάλεσε νευρικό κλονισμό».

«Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που είχα ποτέ στη ζωή μου, πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό;», είπε η Κόρτνεϊ με την απόγνωση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσπωπό της.

Αργότερα εξήρε την επιλογή του δαχτυλιδιού που έκανε ο Τράβις κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησής της μπροστά στην στην κάμερα: «Ο Τράβις το διάλεξε, το σχεδίασε και ήταν σαν να ήμουν εγώ μέσα σε μια πέτρα. Οπότε σκέφτηκα ότι αυτό ήταν πραγματικά ξεχωριστό».

Όλη η επικαιρότητα