Lifestyle Κόσμος

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η «αμφιλεγόμενη» συμβουλή που της έδωσε ο γιατρός γονιμότητας για να μείνει έγκυος

Η «προκλητική» δήλωση της σταρ - «Αυτή δεν είναι μέθοδος για να κάνεις παιδί», γράφουν οι χρήστες του Twitter
Ακούστε το άρθρο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι πρόθυμη να ακολουθήσει οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδί με τονΤράβις Μπάρκερ.

Στο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians»που προβλήθηκε την Πέμπτη, η Κόρτνεϊ αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε ο γιατρός γονιμότητας που επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της.

Όπως ακούγεται να λέει, της συνέστησε να… καταπίνει το σπέρμα του Τράβις Μπάρκερ, τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

«Μου είπε ότι αυτό θα με βοηθούσε. Πρέπει να το κάνω 4 φορές την εβδομάδα»,λέει η Κόρτνεϊ γελώντας, με τον Τράβις να σχολιάζει εκείνη την ώρα: «Λατρεύω αυτόν τον γιατρό».

Φυσικά, το κοινό του Twitter δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωσή της και μάλλον, βρήκε την ευκαιρία να της «επιτεθεί» για τις προκλητικές εμφανίσεις και δηλώσεις για την ερωτική της ζωή με τον μουσικό.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες με θρησκευτικό γάμο, στο Πορτοφίνο της Ιταλίας έχει κάνει γνωστό εδώ και μήνες πως προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

Μάλιστα, τον Μάρτιο η 42χρονη σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν ανέφερε σε επεισόδιο της σειράς ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση ώστε να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε η Κόρτνεϊ εξήγησε ότι το φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει να μείνει έγκυος, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη εμμηνόπαυση, ενώ σημείωσε μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, αναφέρονταν στα κιλά της, ή την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης, που κρατά κρυφή.

«Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν»,φαίνεται να λέει η περσόνα στο τρέιλερ της σειράς, συζητώντας με την Κρις Τζένερ και πρόσθεσε: «Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση».

Υπενθυμίζεται, ότι η μεγαλύτερη αδερφή Καρντάσιαν, έχει ήδη αποκτήσει 3 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ και η ίδια περιέγραψε την εξωσωματική γονιμοποίηση, ως «όχι και την πιο ιδανική εμπειρία αφού έχω συλλάβει 3 παιδιά με φυσικό τρόπο».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα