Ελλάδα

Κως: «Ελλάδα σε μισώ» – Απήγαγαν, λήστεψαν και άφησαν ημίγυμνη Ιταλίδα τουρίστρια!

kws.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η εικονιζόμενη τουρίστρια περιγράφει στο facebook τα όσα έζησε στις διακοπές της – Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χτυπημένη και ημίγυμνη στην αρχαία αγορά…

Την τρομακτική εμπειρία της από τις διακοπές της στην Ελλάδα που μετατράπηκαν σε εφιάλτη μετέφερε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook, η Ιταλίδα τουρίστρια Κιάρα Μπόφο.

Η 37χρονη γυναίκα είχε έρθει στη χώρα μας για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κω και τελικά έπεσε θύμα αγνωστων, οι οποίοι την άφησαν αιμόφυρτη και ημίγυμνη στον αρχαιολογικό χώρο του νησιού. «Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα σε μισώ. Η φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δε θυμάμαι τίποτα», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ.

Σύμφωνα με το koolnews.gr, το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (22-08-2013) μετά το δείπνο που είχε με κάποιους ανθρώπους που γνώρισε στη διάρκεια των διακοπών της. Η Ιταλίδα τουρίστρια που έκανε μόνη της διακοπές, από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θυμάται τίποτα από το εφιαλτικό βράδυ που έζησε.

Την βρήκαν σε κακή κατάσταση διερχόμενοι εκεί όπου την παράτησαν οι άγνωστοι δράστες αφού πρώτα της πήραν τα κοσμήματα που φορούσε, την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο…

Όλη η επικαιρότητα