Categories: Ελλάδα

Κως: Τρεις νεαροί διακινούσαν «φιξάκια» ναρκωτικών

Share

Όσο και αν αντιστάθηκαν, δεν απέφυγαν τις χειροπέδες τρεις νεαροί που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας το βράδυ της Πέμπτης, την στιγμή που έκρυβαν «φιξάκια» με κάνναβη σε μια υπαίθρια κρύπτη στην Κω, με σκοπό την πώλησή τους σε χρήστες του νησιού.

Στα ίχνη των δύο Ελλήνων και του αλλοδαπού συνεργού τους ηλικίας 19, 19 και 20 χρόνων έφτασαν οι αστυνομικοί αξιολογώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών. Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, προσπάθησαν να αντισταθούν ωστόσο τους ακινητοποίησαν άμεσα και προχώρησαν στην προσαγωγή τους, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε στην υπαίθρια «καβάντζα»,βρέθηκαν επτά «φιξάκια» με συνολικά 64 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 245 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα των τριών νεαρών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

πηγή:πρώτο θέμα