Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κοσμοσυρροή στη 2η Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας!

leykh.jpg
Ακούστε το άρθρο
«Βούλιαξε» από κόσμο η Κυπαρισσία με τον εορτασμό της 2ης Λευκής Νύχτας, η οποία αποτελεί μέρος του τριήμερου εορτασμού του Αγίου πνεύματος ενώ γεμάτη ήταν μέχρι και η κεντρική πλατεία της πόλης ως τα ξημερώματα.


 
Τα καταστήματα της πόλης εκτός από τις προσφορές με εκπτώσεις προσέφεραν γλυκά με εδέσματα στους επισκέπτες της περιοχής, ενώ αρκετά καταστήματα διέθεσαν δωρεάν τοπικά προιόντα, γλυκά αλλά και αρτοποιήματα.

Παράλληλα μέχρι καρπούζι προσέφεραν στον κόσμο τα οπωροπωλεία, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν μαγική τόσο με τα 6 μουσικά σχήματα που σε κάθε γωνιά της αγοράς γέμισαν το χώρο με ήχους και χρώματα, ενώ για τους μικρούς υπήρχαν ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί. Τα ξημερώματα τα βεγγαλικά και οι φωτεινοί φανοί γέμισαν τον ουρανό της πόλης κάνοντας την νύχτα μέρα. 
 
 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση των επισκεπτών δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Δημήτρης Αβδάλας ο οποίος τόνισε ότι η οργάνωση ήταν άριστη τόσο από τους επαγγελματίες, τον σύλλογο όσο και τους φορείς που συμμετείχαν, ενώ πρόσθεσε ότι όλα τα καταστήματα έκαναν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις με αποτέλεσμα να αλλάξει η ψυχολογία όπου ο κόσμος πήκε και ψώνισε για την θερινή περίοδο.
 
 
Από τους επισκέπτες αρκετοί καταναλωτές δήλωσαν ότι η Κυπαρισσία ανταποκρίθηκε επάξια στο ύψος τω περιστάσεων δηλώνοντας ότι είναι μια ζωντανή ιστορική πόλη γεμάτη εκπλήξεις αλλά κυρίως την φιλοξενία των ανθρώπων της που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους…
 
 
Πληρότητα και στα ξενοδοχεία
 
 
Οι εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 3.000 επισκέπτες που απόλαυσαν την Λευκή νύχτα, ενώ εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν η πληρότητα σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύμματα της περιοχής που συνδύασαν ελκυστικά πακέτα διαμονής ενώ είναι ενδεικτικό του κλίματος ότι επισκέπτες παρέμειναν ως την Δευτέρα για να περάσουν όμορφα στην περιοχή μας. Η Ένωση Ξενοδόχων ελπίζει ότι το δείγμα αυτό του τριημέρου δείχνει προς την σωστή κατεύθυνση τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι, σημειώνοντας ότι ακόμα και αν επέλθει αύξηση του Φ.Π.Α. δεν θα ανεβάσουν τις τιμές τους…
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Όλη η επικαιρότητα