Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κώστας Αλεξανδρόπουλος: Ενωμένοι και δυνατοί μπροστάρηδες στον αγώνα!

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη αγάπη και αποφασιστικότητα για την αλλαγή δεδομένων στο Δήμο Ζαχάρως.

Ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι να αλλάξουν το Δήμο και την αξιοπιστία του που τα τελευταία χρόνια έχει «πληγωθεί» βάναυσα από τις αλχημείες της Δημοτικής Αρχής, είναι όσοι πλαισιώνουν καθημερινά τον άνθρωπο που μπορεί να φέρει τη νίκη και να κάνει την ανατροπή!

Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως, εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Πολλά άτομα και ειδικότερα νέοι άνθρωποι που διακρίνουν τον έντιμο, ειλικρινή και «σπινθηροβόλο» αγώνα του για τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και τις υπόλοιπες περιοχές, του συμπαραστέκονται, δηλώνουν και οι ίδιοι συμμέτοχοι στην προσπάθεια αλλαγής και μένουν στο πλευρό του με σκοπό την κοινή πορεία σε σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο!

Βλέπουν άλλωστε στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου τον άνθρωπο που παλεύει με μεγάλη αγάπη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο του. Ανιδιοτελής σε ότι κάνει, σταθερός σ’ αυτό που πιστεύει, αμείλικτος στις πρακτικές που προσβάλλουν και επιβαρύνουν με προβλήματα το Δήμο και φιλικός στην ανάπτυξη του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων με τους συμπολίτες του.

Από την πρώτη στιγμή δίνει το στίγμα του σοβαρού και μαχητικού αυτοδιοικητικού. Έτσι όπως πρέπει και επιβάλλεται να λειτουργεί ένας Δήμαρχος. Που δε θα αναζητά «σανίδα σωτηρίας» στα ψέματά του, αλλά θα μιλά πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και θα κινείται στα πλαίσια του ρεαλισμού, του δικαίου και της ευπρέπειας. Είναι κάτι το οποίο πλέον επιζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, έχοντας βιώσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις…

Και ο Αντώνης Καραπαναγιώτης

Στο μεταξύ χθες με δημόσια δήλωσή του, τάχθηκε δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο και ο Αντώνης Καραπαναγιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ζαχάρως. Υποχρέωσή μας να βγούμε μπροστά, τονίζει ο κ. Καραπαναγιώτης που επισημαίνει ειδικότερα τα εξής:

«Συμπαρατάσσομαι στον πολύχρονο αγώνα  και στηρίζω με  όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Κώστα Αλεξανδρόπουλου. Όλοι μαζί και χωρίς να περισσεύει  κανείς  θα πορευτούμε  για να αλλάξουμε τις  τύχες του Δήμου μας. Είναι ελάχιστη υποχρέωση μας,  να «βγούμε μπροστά» ως  πολίτες, ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε και την πονάμε όσο κανείς άλλος».

Όλη η επικαιρότητα