Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κώστας Αλεξανδρόπουλος: «Θα τηρήσουμε με συνέπεια και ΜΑΖΙ σας τις δεσμεύσεις μας!»

Ακούστε το άρθρο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω και δημόσια για την ύψιστη τιμή και ιδιαίτερα μεγάλη εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τις τύχες του τόπου μας για την επόμενη τετραετία.

Το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» φαντάζει μικρό μπροστά στην τεράστια αγάπη που μου δείξατε και την απίστευτα μεγάλη αγκαλιά που ανοίξατε για εμένα προσωπικά αλλά και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μας.

Στην προεκλογική περίοδο επιδιώξαμε να κάνουμε ουσιαστικό διάλογο μαζί σας, διαμορφώνοντας με ειλικρίνεια και συνέπεια τις δεσμεύσεις μας για έναν πολιτισμένο αγώνα.

Ζήσαμε σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, όπου και αν πήγαμε, συγκινητικές στιγμές. Γίναμε αποδέκτες της ασύγκριτης φιλοξενίας και της αξιοζήλευτης οικειότητας με την οποία μας περιβάλλατε. Κάναμε περισσότερους φίλους, αυθεντικούς συμπατριώτες μας, που τους κοιτούσαμε και μας κοιτούσαν στα μάτια, με ελπίδα. Βιώσαμε την επιθυμία τους να αλλάξουμε, πράγματα που έμειναν πίσω στον Δήμο μας.

Φίλες και φίλοι

Μετά από πολλά χρόνια στασιμότητας και επιζήμιας για τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και τα χωριά μας, αυτοδιοικητική διαχείρηση, με τη δική σας πάντα συντριπτική  εντολή που ξεπέρασε σε ποσοστό το 77,8% (!), είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πρώτα βήματα της ανατροπής.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με συνέπεια και αταλάντευτο στόχο την ανάπτυξή μας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας θα τηρήσουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε.

Με ευθύνη, σοβαρότητα και αξιοπιστία θα δώσουμε στον Δήμο μας το κύρος και την εμβέλεια που απαιτείται και θα δρομολογήσουμε με συγκροτημένο σχέδιο, ιεραρχημένων πρωτοβουλιών λύσεις για τα προβλήματά μας.

Κάνουμε μια νέα αρχή για να περάσουμε στη νέα εποχή!

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!

Όλη η επικαιρότητα