Μπάσκετ

Κώστας Αντετοκούνμπο: Ανακοινώθηκε από τη Φενερμπαχτσέ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Φενερμπαχτσέ.
Ακούστε το άρθρο

O τραυματισμός του Τζόναθαν Μότλεϊ είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη Φενερμπαχτσέ και άφησε την ρακέτα της σχεδόν… γυμνή. Οι Τούρκοι έψαχναν για έναν ψηλό για να δώσει λύσεις και να καλύψει όσο καλύτερα γίνεται το κενό του Μότλεϊ μέχρι να επιστρέψει και έτσι ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Έλληνας σέντερ είχε αγωνιστεί στη Euroleague και με τη φανέλα της Βιλερμπάν τη σεζόν 2021-22. Tελευταία του ομάδα ήταν οι Μπουλς, ενώ φέτος πέρασε μεγάλο διάστημα στη G-League και στους Windy City Bulls. Στο παρελθόν έπαιξε σε Λέικερς και Μάβερικς, ενώ με τους λιμνάνθρωπους πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη φούσκα το 2020.

Σε 12 αγώνες στη G-League φέτος είχε 11.7 πόντους , 6.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.3 τάπες κατά μέσο όρο. Έρχεται να αποτελέσει ένα μέγεθος στη ρακέτα για τους Τούρκους, ενώ περιμένουν πολλά από την αθλητικότητα του και την ικανότητα του στα μπλοκ. Στη Φενέρ θα βρει εκτός από τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Νικ Καλάθη. Πριν από λίγους μήνες οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί και στην Εθνική μας ομάδα στο Eurobasket.

Πηγή: Gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα