Ελλάδα

Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία για τον σκηνοθέτη – «Με χτύπησε στο κεφάλι…»

Ακούστε το άρθρο

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, «στο φως» έρχεται νέα καταγγελία. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε βοηθός σκηνοθέτη που, όπως ισχυρίζεται, είχε πέσει θύμα σωματικής βίας από το ίδιο άτομο.

«Με χτύπησε στο κεφάλι με το σημειωματάριό μου»

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό για να δώσω δύναμη στα υπόλοιπα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το περιστατικό είχε γίνει το 2017, το Φεβρουάριο – Μάρτιο. Εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη, μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο, το έκανα και ήταν νευριασμένος, δεν ξέρω γιατί, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια μου και μου το βάρεσε στο κεφάλι. Ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό. Παρόλο που ήταν πολλοί μπροστά, δεν άλλαξε τίποτα. Λίγους μήνες άντεξα να δουλέψω μαζί του. Δε μιλούσε με καθόλου σεβασμό», περιέγραψε η γυναίκα.

«Μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω καταθέσει στην αστυνομία και έχω δώσει και το ονοματεπώνυμό του. Μετά το περιστατικό ήθελα πολύ να του πω ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, αλλά φοβόμουν πολύ. Μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκα. Ο ίδιος δε μου ζήτησε συγνώμη ποτέ», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί».

«Στο δικό μου περιστατικό ήταν ακόμα δύο άτομα μπροστά. Δεν αντέδρασαν, νομίζω υπήρχε αυτή η νοοτροπία στα γυρίσματα. Ήταν πολύ εχθρικός. Όταν έκανε καταγγελία η Έλενα Αθανασοπούλου δε σοκαρίστηκα καθόλου, για εμένα ήταν θέμα χρόνου το να βγει ότι κακοποίησε κάποιον ο συγκεκριμένος», κατέληξε η καταγγέλλουσα.

Όλη η επικαιρότητα