Αρκαδία

Κώστας Τζιούμης: «Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των χωριών μας και δίνουμε άμεσες λύσεις»

Ακούστε το άρθρο

Τα έργα σε κάθε δημοτική ενότητα και σε κάθε χωριό συνεχίζονται καθημερινά από τη δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.

Το Αλεποχώρι της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να προγραμματίσει μια σειρά από παρεμβάσεις στην περιοχή.
Εκτός από τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων, που είναι σε εξέλιξη, συζήτησε με τον Πρόεδρο του Αλεποχωρίου, κ. Αγγουρά Κωσταντίνο, για το θέμα αποκατάστασης φθορών στο σχολείο του χωριού και κατέληξαν άμεσα σε κοινά αποδεκτή λύση.
Ο Αντιδήμαρχος υπενθύμισε στον Πρόεδρο ότι οι οδηγίες του Δημάρχου κ. Τζιουμη είναι σαφείς και αφορούν τη βελτίωση και ομαλοποίηση της καθημερινότητας σε όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Αλεποχωρίου, τόνισε ότι για πρώτη φορά ήρθε μηχάνημα στο συγκεκριμένο δρόμο του χωριού, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν εγκαταλελειμμένος.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε τη ρητή δέσμευση της δημοτικής αρχής να στηρίξει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε κάθε μαντρί και σε κάθε χωράφι των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.
Τέλος, επανέλαβε την αναγκαιότητα διαλόγου ανάμεσα στη δημοτική αρχή αι τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αφού έτσι ακούγονται τα προβλήματα κάθε χωριού και δίνονται λύσεις.

via

Όλη η επικαιρότητα