Αρκαδία

Κώστας Τζιούμης: «Street food festival στην Τρίπολη για καλό φαγητό, διασκέδαση και χαρά»

Το 1ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης, το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2022.  
Ακούστε το άρθρο

Το 1ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης, το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2022.  

Με αυτή την αφορμή, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη (8/6/2022), στο Δημαρχείο Τρίπολης, κατά την οποία μίλησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης και η Αντιδήμαρχος κυρία Ελένη Καρούντζου.

Αρχικά, ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία πρόταση του Επιμελητηρίου, που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Καφεστιατόρων.

«Σκοπός είναι η Τρίπολη να γίνει το επίκεντρο όλης της Πελοποννήσου, για το συγκεκριμένο τριήμερο. Στόχος είναι η τόνωση της επισκεψιμότητας και της τοπικής αγοράς. Προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους Πελοποννήσιους να έρθουν στην Τρίπολη, για καλό φαγητό, διασκέδαση και χαρά» τόνισε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο κ. Τρουπής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Καφέ-Εστιατόρων. «Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι οι φορείς μπορούν να συνεργαστούν, ώστε να δημιουργηθεί μια μόχλευση σε μια Τρίπολη που τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές

Τα συγχαρητήρια τους στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου έδωσαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης.

Τέλος, η Αντιδήμαρχος κα. Καρούντζου σημείωσε ότι «είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις και περιμένουμε όλους τους συνδημότες μας και όχι μόνο».

Όλη η επικαιρότητα