Lifestyle

Κώστας Βουτσάς: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της κόρης του Θεοδώρας

Ακούστε το άρθρο

«Έρωτας. Βαθύς. Μεγάλος». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτισε από το Instagram η Θεοδώρα Βουτσά τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, που μετά από 19 μέρες νοσηλείας στο Αττικόν άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που υπηρέτησε τον ελληνικό κινηματογράφο για επτά δεκαετίες, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Εντατική, σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Αττικόν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Στις 24 Φεβρουαρίου παρουσίασε επιδείνωση που που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε στο θάνατό του στις 2:24 τα ξημερώματα (26.02).

Για αξέχαστες εμπειρίες έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Έφυγε σήμερα ο μεγάλος και αγαπημένος Κώστας Βουτσάς. Ένας αειθαλής έφηβος που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους. Θα ζει για πάντα μέσα από τις αξέχαστες ερμηνείες του που σφράγισαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Και όπως έλεγε “Να δίνεις ζωή στα χρόνια σου και όχι χρόνια στη ζωή σου» σημείωσε.

«Φοβερή φιγούρα, που σφράγισε την ελληνική κωμωδία στον κινηματογράφο, είτε στον χρωματιστό είτε στον ασπρόμαυρο» χαρακτήρισε ο Γιάννης Μπέζος τον Κώστα Βουτσά.

«Είναι σαν να έφυγε από μπροστά μας η εικόνα των νιάτων μας. Πρόκειται για μεγάλη απώλεια» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος, επισημαίνοντας πως εξέπεμπε οικειότητα και ζεστασιά, «όχι όταν τον βλέπουμε να παίζει, όταν τον βλέπουμε και στη ζωή. Εγώ θα τον θυμάμαι πάντα με πάρα πολλή αγάπη και ζεστασιά, και για τη γενναιοδωρία του».

via

Όλη η επικαιρότητα