Πολιτική

Κουρουμπλής για Novartis: «Θα γελάσουμε την Τετάρτη στη Βουλή»

«Θα γελάσουμε την Τετάρτη στη Βουλή» δήλωσε, αναφερόμενος στη συνεδρίαση για τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας για τις αιτιάσεις εναντίον του από τη Νέα Δημοκρατίας, ο υπουργός τόνισε πως «αυτά είναι αστειότητες, ένας αντιπερισπασμός ο οποίος είναι και άδικος, γιατί μιλάμε για μια από τις πιο κρυστάλλινες περιόδους διαχείρισης αυτών των ζητημάτων. Θα γελάσουμε».

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real, ο κ. Κουρουμπλής, ερωτηθείς για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και το πρόσφατο επεισόδιο στα Ίμια, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «είμαστε σε διαδικασία ηρεμίας. Μετά την ένταση και τα μηνύματα που έχουν σταλεί νομίζω ότι τα πράγματα οδηγούνται σε μια πλήρη εκτόνωση».

Παράλληλα, είπε ότι το Λιμενικό, κάνοντας το καθήκον του, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να υπάρχουν τέτοιου είδους ζητήματα.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Ναυτιλίας επισκέπτεται το Καστελόριζο και τη Σύμη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ., Στ. Ράπτη, μετά τις αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα