Ηλεία Πολιτισμός

Κουρούτα: Ανοίγει τις πύλες της η 16η Έκθεση Βιβλίου

Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον του κόσμου της Αμαλιάδας αναμένεται να προσελκύει για μία ακόμη χρονιά η Έκθεση Βιβλίου που ανοίγει κάθε χρόνο για το κοινό στην παραλία Κουρούτας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη διοργανώνει την 16η Έκθεση Βιβλίου στην παραλία της Κουρούτας, από Παρασκευή 4 έως Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου θα περνούν κάθε μέρα από το χώρο της έκθεσης συνδυάζοντας τη βόλτα με την επιλογή ενός καλού βιβλίου για τους μεγάλους ή τους μικρούς της οικογένειας. Παράλληλα θα υπάρχουν εκδηλώσεις που θα ενδιαφέρουν όλους τους επισκέπτες: παρουσίαση βιβλίων από τους συγγραφείς, μουσικές εκδηλώσεις καθώς και εκπλήξεις για τους μικρούς επισκέπτες. Ένα είναι σίγουρο: όλες οι εκδηλώσεις θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της Αμαλιάδος κ. Νίκου Σαψάλη, στην έκθεση  θα συμμετέχουν 4 βιβλιοπωλεία από 3 περίπτερα το καθένα δηλαδή 12 περίπτερα δεδομένου ότι κάθε βιβλιοπωλείο εκπροσωπεί περίπου 7-8 εκδοτικούς οίκους.

Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Εύη ΠάλλαΧρονοπούλου, που διετέλεσε πρόεδρος  του Σωματείου της «Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης». Ο κ. Σαψάλης και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδος καλεί όλον τον κόσμο να περάσει από αύριο το βράδυ από την Έκθεση Βιβλίου «δεδομένου ότι το βιβλίο είναι η καλύτερη παρέα και το καλοκαίρι».

Όλη η επικαιρότητα