Ηλεία

Κουρούτα: Ανοίγει τις πύλες της η έκθεση ‘Αξεσουάρ και Είδη δώρων’

sapsalis-1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφη μέτρηση για την 2η Έκθεση «Αξεσουάρ και Είδη δώρων» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας από τις 21 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στην πλατεία της Κουρούτας.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 9 το βράδυ της Παρασκευής και είδη έχουν τοποθετηθεί τα περίπτερα που θα φιλοξενήσουν τους εκθέτες. Φέτος θα λάβουν μέρος 12 εκθέτες- επαγγελματίες της Αμαλιάδας και από το πρωί της Παρασκευής θα οργανώσουν τα περίπτερά τους, έτσι ώστε στις 8 το βράδυ να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η λειτουργία της έκθεσης.

Ευκαιρία για όλους

Τα περίπτερα θα περιλαμβάνουν κοσμήματα, αξεσουάρ, τσάντες, είδη δώρων, χειροποίητα είδη και όπως λέει και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Σαψάλης, η συγκεκριμένη έκθεση είναι μία καλή ευκαιρία αφενός για τους επαγγελματίες προκειμένου να δείξουν τα εμπορεύματά τους και να τους γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος, αφετέρου για τους επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε καλές τιμές, ενώ θα υπάρχουν και προσφορές.

«Πέρυσι ήταν το πρώτο εγχείρημα, η έκθεση πήγε πολύ καλά και γι’ αυτό αποφασίσαμε να την διοργανώσουμε και φέτος. Θέλουμε να γίνει θεσμός και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να δείξουν την δουλειά τους και να διαφημιστούν με αυτό τον τρόπο, αφού στην Κουρούτα οι επισκέπτες είναι από ολόκληρη την Ηλεία αλλά και εκτός νομού. Ταυτόχρονα, και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και να κάνουν οικονομικές αγορές, αφού οι τιμές θα είναι τιμές έκθεσης. Γι’ αυτό τους καλούμε όλους να δώσουν το παρών και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος» υπογράμμισε ο κ. Σαψάλης.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα, από την Παρασκευή 21 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Μετά την έκθεση αξεσουάρ την σκυτάλη θα πάρει η έκθεση βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος από τις 4 έως τις 13 Αυγούστου, η οποία φέτος θα είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη πρόεδρο του Σωματείου ‘Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη’ Εύη Πάλλα- Χρονοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα