Ηλεία

Κουρούτα: Τελευταίο μπάνιο για 59χρονο – «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί  στην παραλία της Κουρούτας ένας 59χρονος από την Αθήνα με καταγωγή από την Οινόη του δήμου Ήλιδας, ο οποίος είχε πάει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα και βγαίνοντας έχασε τις αισθήσεις του..

Ο Κ.Λ. βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή με την οικογένεια του για τις διακοπές τους. Χθες το πρωί μαζί με συγγενικά του πρόσωπα   πήγαν στην παραλία της Κουρούτας για το μπάνιο τους.

Μόλις βγήκε από  την θάλασσα και ενώ επιχείρησε να κάτσει  στην ξαπλώστρα του ένοιωσε ξαφνικά μια αδυναμία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του, με τους οικείους του να ξαφνιάζονται.

Στο σημείο υπήρχε  ναυαγοστώστης, ο οποίος έφτασε στο σημείο και άρχισε να του κάνει μαλάξει για  την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση του 59χρονου.

Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να  τον παραλάβει  και να τον μεταφέρει  στο  νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ ο  διασώστης  συνέχιζε την προσπάθεια επαναφοράς του άτυχου άνδρα.

Ο 59χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει και στο νοσοκομείο Αμαλιάδας διαπιστώθηκε ο θάνατος του, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και τους φίλους τους στην περιοχή, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Όλη η επικαιρότητα