Γ Εθνική

Κούτσης: «Οι ανεπαρκείς διαιτητές να σταματήσουν να σφυρίζουν!»

Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γ. Κούτση μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πανηλειακού στη Βάρδα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ζήτησε να απομακρυνθούν οι ανεπαρκείς διαιτητές από το χώρο του ποδοσφαίρου, στοχοποιώντας εμμέσως πλην σαφώς τον διαιτητή της εν λόγω αναμέτρησης, Νίκο Σταυρόπουλο από τον οποίον στον Πανηλειακό έχουν πολλά παράπονα. Παράλληλα, έκανε και έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας του. Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε τη Βάρδα για τη φιλοξενία της, θα ανταποδώσουμε και εμείς γιατί ένα ντέρμπι είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχουν έχθρες και αντιπαλότητες. Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά, προηγηθήκαμε στο σκορ από ένα αυτογκόλ του αντιπάλου, αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια και βγάλαμε αρκετές τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ. Παρ’ όλα αυτά, στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε  να διαχειριστούμε το υπέρ μας σκορ. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και είχαμε πιο καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να βγάλουμε περισσότερες τελικές και να καθαρίσουμε πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι. Από τον αντίπαλο κινδυνέψαμε από τις στημένες φάσεις που ξέραμε ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, αντεπεξήλθαμε αλλά όχι στον απόλυτο βαθμό που θα ήμουν ευχαριστημένος, παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το σθένος και την προσπάθειά τους και την αγωνιστική τους πειθαρχία.

Για την διαιτησία δεν θέλω να κάνω παράπονα, αλλά θέλω να δώσω ένα μήνυμα: όλοι αυτοί οι ανεπαρκείς διαιτητές θα πρέπει να σταματήσουν να σφυράνε, δεν ξέρω ποιος μπορεί να το κάνει. Ένα όμορφο παιχνίδι προσπαθούν να το χαλάσουν. Έχω παράπονο, ειδικά στη φάση της κίτρινης κάρτας, όπου θα έπρεπε να δώσει απευθείας (σ.σ. κόκκινη) γιατι έχει πρόθεση, είναι ξεκάθαρη η φάση. Αν θέλουν να πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο, διότι εμείς –όσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε το ποδόσφαιρο- θέλουμε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κ. Φωτόπουλο, έχει εξαιρετική ομάδα και του εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο για την ομάδα του.

Σε γενικές γραμμές, με βάση την εικόνα μας και τις ευκαιρίες που έχουμε δημιουργήσει στα προηγούμενα παιχνίδια, θα έπρεπε να είχαμε ακόμα δύο βαθμούς, και αναφέρομαι στο ματς με την Πύλο, όπου το σκορ ήταν πλασματικό».

Όλη η επικαιρότητα