Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Κουλούρης: «Η Ε.Ε./ΕΠΣΗ θα αποφασίσει για την Α1 όταν έρθει η ώρα…»

Share

Και ενώ απομένουν 15 ημέρες, καθώς στις 19 Αυγούστου τελειώνει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Α1, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Ηλείας, και ήδη τρεις ομάδες βρίσκονται στον «αέρα».

Έτσι λοιπόν όπως γράψαμε και χθες, φαντάζει δύσκολη έως αδύνατη… η συμμετοχή της ομάδας της Νίκης Τραγανού, του Κεραυνού Βρίνας και του Ξενοφώντα Κρεστένων στην νέα Α1 της ΕΠΣΗ.

Η «Πατρίς – Σπορ» μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Άρη Κουλούρη ο οποίος τόνισε: «Από τη δική σας εφημερίδα ενημερώθηκα και εγώ, καθώς στην ΕΠΣΗ δεν υπάρχει κανένα έγγραφο αυτών των ομάδων, για τη μη συμμετοχή στην Α1, τριών ομάδων.

Όμως στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να πούμε κατι! Θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 19 Αυγούστου που τελειώνει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Α1, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Ηλείας, και ακολούθως η Ε.Ε. της ένωσης, να ασχοληθεί με τα κενά που τυχόν προκύψουν στην Α1, που ως γνωστό έχει αποφασιστεί να γίνει σε έναν όμιλο των 16 ομάδων».