Οικονομία

Κούρεμα του 78% του δανείου συνταξιούχου πέτυχε η ΕΕΚΕ

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών πέτυχε για δανειολήπτη η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) της ΓΣΕΕ με διαγραφή 78% του συνολικού ποσού του δανείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ένωσης, υπερήλικας συνταξιούχος δανειολήπτης απευθύνθηκε στην ΕΕΚΕ καθώς αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις εξόφλησης δανείου συνολικού ύψους 6.745 ευρώ.

Τη διαχείριση απαιτήσεων του δάνειου είχε αναλάβει εταιρία διαχείρισης τραπεζικών απαιτήσεων – γνωστού Fund, με το οποίο, έπειτα από διαπραγματεύσεις της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, επετεύχθη συμφωνία ρύθμισης του οφειλόμενου ποσού ύψους 6.745 ευρώ με τους εξής ευνοϊκούς όρους:

· Διαγραφή εξόδων και τόκων υπερημερίας: 5.245 ευρώ

· Εφάπαξ  καταβολή  ποσού 1.500 ευρώ για την εξόφληση του συνόλου.

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ υπενθυμίζει ότι παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Όλη η επικαιρότητα