Categories: Ελλάδα

Κοζάνη: Πέθανε η 26χρονη μητέρα που είχε πάθει ανακοπή καρδιάς

Share

Η Κοζάνη θρηνεί τον θάνατο μιας 26χρονης μητέρας ενός βρέφους μόλις τριών μηνών, η οποία υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς να κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να τη σώσουν.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία διέμενε στην Κοζάνη με τον σύζυγο και το μωρό τους, έπαθε ανακοπή στο σπίτι της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Έπαθε και νέα ανακοπή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.gr, η 26χρονη έφυγε από τη ζωή μετά από νέα ανακοπή, μέσα στο ασθενοφόρο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν φτάσει στον «Άγιο Λουκά».

Η σορός της θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ, αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της το πρωί της Τρίτης και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου. Είχε προηγηθεί μεγάλη προσπάθεια αρχικά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια, για σχεδόν 80 με 90 λεπτά, όλων των γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου να την κρατήσουν στη ζωή.