Ελλάδα

Κρατικό Νίκαιας: Κατέληξε η υποδιευθύντρια που είχε καθαιρεθεί από τον διπλοθεσίτη διοικητή

Ακούστε το άρθρο

Είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στην εντατική τουν Νοσοκομείου «Γεννηματάς»

Τραγική κατάληξη είχε η πορεία της υγείας της Υποδιευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η οποία όπως είχε αποκαλύψει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, περί το μέσο του περασμένου Απρίλίου κι ενώ είχε προηγηθεί η καθαίρεσή της από τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Η γυναίκα κατέληξε μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που εκδήλωσε και το οποίο συσχετίστηκε σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ από τους συναδέλφους της με την χωρίς αξιολόγηση και έρεισμα καθαίρεσή της.

«Η συνάδελφος δεν άντεξε. Ο διοικητής, ο γνωστός διπλοθεσίτης διοικητής που διοικεί τον Ερυθρό Σταυρό και το Νίκαιας μαζί, την υποβίβασε σε υπάλληλο αρχικά και μετά σε Προϊσταμένη τμήματος. Η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό μία εβδομάδα μετά την καθαίρεσή της και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση. Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από Προϊσταμένους, Διοικήσεις και Υφισταμένους. Ντροπή» είχε αναφέρει στις 16 Απριλίου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα