Κόσμος

Κρατούσε τη σορό της νεκρής μητέρας του σπίτι για να παίρνει τη σύνταξή της

Ακούστε το άρθρο

Επί μήνες ένας Ισπανός κατάφερε να κρατήσει κρυφό το θάνατο της μητέρας του, ζώντας με το άψυχο κορμί της μέσα στο σπίτι, για να παίρνει τη σύνταξή της.

Οι γείτονές του στην περιοχή Carabanchel της Μαδρίτης άρχισαν να υποψιάζονται διάφορα καθώς δεν είχαν δει για μήνες την 92χρονη μητέρα του, ενώ το τελευταίο διάστημα αναδυόταν από το σπίτι του μια πολύ άσχημη μυρωδιά.

Ενημέρωσαν σχετικά της αρχές και το μεσημέρι της Τετάρτης 12/12 αστυνομικοί και πυροσβέστες επισκέφθηκαν το σπίτι για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Χτύπησαν το κουδούνι αλλά κανείς δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα και να βρεθούν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μέσα στο σπίτι εντόπισαν ένα πρόχειρο ξύλινο φέρετρο που εικάζεται πως είχε κατασκευάσει ο ίδιος ο γιος του θύματος και μέσα σε αυτό βρισκόταν σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης η σορός της 92χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδα Ultima Hora.

Ο 62χρονος γιος της εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά την σοκαριστική ανακάλυψη. Κατά την απολογία του, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ανέφερε πως κρατούσε κρυφό το θάνατο της μητέρας του για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός της προήλθε από φυσικά αίτια πριν από περίπου ένα χρόνο. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το πότε ακριβώς εξέπνευσε καθώς και για τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα