Κόσμος

Κρατούσε 4 ομήρους για μία πίτσα και ένα αναψυκτικό!

pizza.jpg

Ένας άνδρας κράτησε σήμερα επί πολλές ώρες τέσσερις ομήρους σε ένα λύκειο στη νότια Ρωσία, απαιτώντας για να τους απελευθερώσει μια πίτσα και ένα αναψυκτικό, ανακοίνωσε αργότερα σήμερα η ρωσική αστυνομία.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος φέρεται ότι είχε ένα πιστόλι και εκρηκτικά, εισέβαλε σε ένα λύκειο στην πόλη Αστραχάν, κοντά στην Κασπία Θάλασσα, και συνέλαβε ομήρους δύο μαθητές, έναν καθηγητή και ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας, το οποίο δεν ήταν οπλισμένο.

“Το μόνο που ζήτησε ήταν μια πίτσα και μια Sprite”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιοτρ Ρουσάνοφ, προσθέτοντας ότι ο δράστης είχε οχυρωθεί μαζί με τους ομήρους σε μια σχολική αίθουσα. Όταν ειδοποιήθηκε, η αστυνομία δημιούργησε μια περίμετρο ασφαλείας γύρω από το σχολικό κτίριο και ικανοποίησε το αίτημα του δράστη, πηγαίνοντάς του μια πίτσα και ένα αναψυκτικό, σύμφωνα με την ίδια. Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις μαζί του, όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι σώοι και αβλαβείς, πρόσθεσε ένας άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο άνδρας συνελήφθη.

Ο καθηγητής που κρατείτο όμηρος δήλωσε ότι ο άνδρας αυτός, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχε ένα πιστόλι, αλλά δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν επρόκειτο για πραγματικό όπλο ή ψεύτικο.

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα