Ηλεία

Κρέστενα: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 , ώρα 11π.μ. θα ξεκινήσει η διανομή ειδών κρεοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνεται στα Κρέστενα, στο ισόγειο του κτιρίου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (πρώην Mαθητική Eστία Κρεστένων), από την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρες 11:00 π.μ. (μετά από την παραλαβή) με 15:00, και τις μέρες από Τετάρτη έως Παρασκευή (28 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου) και ώρες από 9:00 π.μ. ως 15:00 μ.μ. Στους δικαιούχους θα διατίθεται χοιρινό και μοσχαρίσιο νωπό κρέας, σε ποσότητες οι οποίες καθορίζονται από τον οδηγό ΤΕΒΑ, ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν  ΑΜΚΑ ή αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας με την επίδειξη ΑΜΚΑ, ή αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι δικαιούχοι της διανομής είναι  οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΤΕΒΑ, και θα ενημερωθούν στο τηλέφωνο που δήλωσαν κατά την αίτησή τους.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνα 2625025700 και 2625022491, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα