Categories: Ηλεία

Κρέστενα: Πέρασε στην αιωνιότητα ο γιατρός Κώστας Σταθόπουλος

Share

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Κρεστένων και όλου του δήμου, η είδηση της «απώλειας» του γιατρού  Παθολόγου Κώστα Σταθόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών.

Ο Κώστας Σταθόπουλος ήταν από τους πιο αγαπητούς ιατρούς της περιοχής και όλοι σχεδόν οι κάτοικοι των Κρεστένων και όλης της επαρχίας Ολυμπίας είχαν επισκεφτεί το ιατρείο του και είχαν λάβει τις ιατρικές γνώσεις και οδηγίες του.

Υπήρξε ακόμη παίκτης του Ξενοφώντα Κρεστένων, την δεκαετία 60-70 και διατέλεσε και παράγοντας της ομάδας, που αγάπησε πάρα πολύ και συχνά – πυκνά παρακολουθούσε τους αγώνες της.

Ο Κώστας Σταθόπουλος ήταν αδελφός του παλαιού δημάρχου Κρεστένων Γιάννη Σταθόπουλου, ενώ η σύζυγός του Ασπασία υπήρξε προϊσταμένη στο Νοσοκομείο Κρεστένων και απέκτησαν μια κόρη την Μαρία, καθηγήτρια, που έχει παντρευτεί τον γιο του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου, τον Χρήστο Μπαλιούκο.

Νοσηλευόταν το τελευταίο 20ήμερο σε θεραπευτήριο της Πάτρας, παλεύοντας σκληρά με την επάρατη νόσο, όμως η μάχη ήταν τελικά άδικη και άνιση.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κρέστενα.

Η εφημ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στους οικείους του.