Smile WEB tv Ηλεία Μουσική

Κρέστενα: Περίμεναν την Ασλανίδου και βγήκε η Βογιατζάκη να τραγουδήσει! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Στη Γιορτή της Σταφίδας που διοργανώνει ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, τραγούδησε η Μελίνα Ασλανίδου το βράδυ της Τετάρτης.

Μια συναυλία που έκρυβε εκπλήξεις καθώς φαίνεται μιας και αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας όχι μόνο βρέθηκαν στην συναυλία της, αλλά και στην σκηνή!

Ο λόγος για την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη που ανέβηκε στην σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδά «Αν σ΄αρνηθώ» θέλοντας να… μετατρέψει τη συναυλία σε δική της, όπως διαμαρτυρήθηκε αργότερα στην τραγουδίστρια που βγήκε στην σκηνή. «Τι κάνεις εδώ; Συγγνώμη δεν σε κλείδωσα στην τουαλέτα; Πώς βγήκες; Πότε πρόλαβες και βάφτηκες και ντύθηκες; Όχι ρε γαμώτο! Πάλι αυτή θα την κάνει τη συναυλία;» φώναζε η Σοφία Βογιατζάκη που έκλεισε με ένα μεγάλο «Σ’ αγαπώ!» γιατί φυσικά και όλο αυτό ήταν ένα σκετς της τελευταίας στιγμής.

«Όταν το Μελινάκι έχει κέφια…και θέλει να σπάσει τη «δηθενιά”και τη σύμβαση μιας κλασσικής έναρξης συναυλίας….έχει αυτές τις ιδεούλες τις φαεινές το τρελοκόριτσο μου!!!!! Το ζήσαμε κι αυτό….!!!!!#friendship#songconcert#περιοδεια Mελινας#summer#νοστιμιες της Μαιρης#Fun#actors» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη αναρτώντας το στιγμιότυπο από τη συναυλία.

ΠΗΓΗΓ: zappit

Όλη η επικαιρότητα