Categories: Ηλεία

Κρέστενα: Θρήνος για τον Σάκη Δρακόπουλο

Share

Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε στην Κρέστενα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, η είδηση του θανάτου του Σάκη Δρακόπουλου, που … έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο!

Ο Σάκης Δρακόπουλος, έφυγε χθες το πρωί για το αιώνιο ταξίδι…, αφήνοντας  πίσω την σύζυγό του Ευγενία και την μητέρα του Κατερίνα, που έχασε ότι πολύτιμο είχε στη ζωή της, τον μοναχογιό της  Σάκη, το στήριγμά της όπως έλεγε,  καθώς ο άνδρας της είχε φύγει νωρίς!

Ο Σάκης Δρακόπουλος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην ευρύτερη κοινωνία των Κρεστένων, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Εργαζόταν αρκετά χρόνια στο Barbarossa Café Bar και το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει τα «φτερά» του ανοίγοντας τη δική του επιχείρηση, το Moure Sun, μια ονομασία εμπνευσμένη από το παρατσούκλι που του είχαν αποδώσει οι φίλοι του, καθώς ήταν αρκετά ψηλός και όταν έπαιζε μπάσκετ ως έφηβος, τους θύμιζε τον θρυλικό πανύψηλο μπασκετμπολίστα Γκεόργκι Μουρεσάν.

Ήταν ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, που για χρόνια φόρεσε την φανέλα του ιστορικού Ξενοφώντα Κρεστένων, και μάλιστα η  τελευταία σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της  ομάδας που αγάπησε παθολογικά, ήταν το 2006 – 07, δίνοντας “μάχη” για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία! Τελευταίο του  ματς, ήταν το “συγκλονιστικό” 2 – 2 μέσα στα Μακρίσια! Έκτοτε ο Σάκης ακολουθούσε τον Ξενοφώντα ως φίλαθλος και τώρα πλέον θα τον παρακολουθεί από ψηλά…

Το αποχαιρετιστήριο των δικών του ανθρώπων

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, θρηνούν για το πρόωρο φευγιό του για το μακρινό ταξίδι που ξεκίνησε …

«Μπορεί να μην σε ξαναδούμε, αλλά θα σ’ έχουμε για πάντα στην καρδιά μας. Καλό παράδεισο Σάκη μας (Μουρεσέν μας)» ανέφεραν οι συντοπίτες του, ενώ όλοι έκαναν λόγο για ένα παιδί – διαμάντι, ένα παλικάρι που ήταν αξιολάτρευτο, αγαπητό που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, δοτικό, ευαίσθητο και με άδολη ψυχή. Ένα παλικάρι προικισμένο με αρχές από την οικογένειά του και με αξίες που διατήρησε μέχρι το τέλος της επίγειας διαδρομής του.

Λάτρευε τα ταξίδια με την αγαπημένη του μηχανή και έμελλε σε ηλικία 45 μόλις ετών να αναχωρήσει για την αιωνιότητα, να πετάξει ψηλά για πάντα…

Καλό ταξίδι, Σάκη…».

Θερμά συλλυπητήρια από τον Ξενοφώντα…

Στο  άκουσμα του θανάτου του πρώην παίκτη της ομάδας του, το Δ.Σ. του Ξενοφώντα Κρεστένων, φανερά συγκλονισμένο, αποφάσισε να εκφράσει   τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, όπως επίσης η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, και φυσικά να αναβάλει το σημερινό φιλικό ματς προετοιμασίας με τη Νίκη Τραγανού (ημέρα της κηδείας του αείμνηστου Σάκη)!

«Καλό ταξίδι Σάκη, ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρέστενας που θα σε σκεπάσει…, και να ξέρεις οτι όλοι εμείς , θα αγωνιζόμαστε για εσένα και το μεγαλείο του Ξενοφώντα, που τόσο πολύ αγάπησες», καταλήγει η ανακοίνωση του Ξενοφώντα!

Η κηδεία του Σάκη Δρακόπουλου θα γίνει σήμερα στις 5 .30 μ.μ., στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Κρεστένων!

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή του συλληπτήρια στην οικογένεια του Σάκη Δρακόπουλου.