Προγνωστικά

Κρίνεται η άνοδος στο Μπόρνμουθ

Μπήκαμε σε μια από τις τελευταίες εβδομάδες της φετινής σεζόν και τα ματς στα πρωταθλήματα έχουν αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για πολλές ομάδες.
Ακούστε το άρθρο

Μπήκαμε σε μια από τις τελευταίες εβδομάδες της φετινής σεζόν και τα ματς στα πρωταθλήματα έχουν αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για πολλές ομάδες.

Μπορεί σήμερα τα φώτα όλης της Ευρώπης να είναι στραμμένα στη Λίβερπουλ για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει όμως και ένα ακόμα σπουδαίο ραντεβού. Μάθε τα πάντα για τις bet365 προσφορές*

Μιλάμε, φυσικά, για τον αγώνα της Μπόρνμουθ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Αγγλική Τσάμπιονσιπ. Οι ομάδες έχουν διαφορά 3 βαθμούς στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα και με δυο αγωνιστικές να μένουν, το παιχνίδι αυτό θα κρίνει ποια από τις δυο θα ακολουθήσει απευθείας τη Φούλαμ στη Πρέμιερ Λιγκ.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Μπλάκμπερν τη περασμένη αγωνιστική, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στο ντέρμπι με τη Νότιγχαμ. Τα «κεράσια» είχαν κάποιες απώλειες τον τελευταίο μήνα, όμως σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκαν άμεσα στη 2η θέση. Ουσιαστικά, κόντρα στους «σερίφηδες» θέλουν ένα βαθμό για να παίξουν τη τελευταία αγωνιστική τη φιέστα ανόδου με τη Μίλγουολ και πάλι εντός. Ο Σκοτ Πάρκερ έχει την εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις και αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα. Απόντες θα είναι οι Στάνισλας και Μπρουκς.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Αυτό που έχει κάνει η Νότιγχαμ στο 2ο γύρο της σεζόν είναι άξιο συγχαρητηρίων. Μια ομάδα που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις πριν την αναλάβει ο Στίβεν Κούπερ, έβγαλε στο γήπεδο όλη τη κλάση και ποιότητα των παικτών της, κάνοντας πρωταθλητισμό. Με μια σειρά από συνεχόμενες νίκες, μπήκε στα πλέι-οφ και φτάνει να παίζει, δυο στροφές πριν το τέλος, την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Στόχος είναι το διπλό στο Μπόρνμουθ, καθώς μόνο έτσι περνάει στη 2η θέση και με όσα έχει δείξει ως τώρα, μπορεί να το καταφέρει. Ο Ουαλός τεχνικός δε θα έχει τους Λόου και Ντέιβις, όμως θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής τους κομβικούς Γκράμπαν και Τσινκερνάγκελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα δίναμε ίσες πιθανότητες για τη νίκη. Κοινό στοιχείο τους είναι η ευκολία στο σκοράρισμα και για να πάρει κάποια από τις δυο τη νίκη, πρέπει να σκοράρει πάνω από μια φορά. Λογικό δείχνει το Γκολ-Γκολ στο 1.75 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Όλη η επικαιρότητα