Χωρίς κατηγορία

Κρις Ροκ για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ: Προσπαθώ να το επεξεργαστώ

Ο 57χρονος κωμικός αναφέρθηκε στο χαστούκι που του έδωσε ο συνάδελφός του, Γουίλ Σμιθ, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, πριν από την έναρξη της εμφάνισής του στη Βοστόνη.
Ακούστε το άρθρο

Για το χαστούκι που έφαγε από τον Γουίλ Σμιθ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ μίλησε για πρώτη φορά ο Κρις Ροκ.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά από το σχόλιο που έκανε προς τη σύζυγο του ηθοποιού που πήρε το αγαλματίδιο του α’ ανδρικού ρόλου, Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ.

Ο 57χρονος κωμικός αναφέρθηκε στο χαστούκι που του έδωσε ο συνάδελφός του, Γουίλ Σμιθ, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, πριν από την έναρξη της εμφάνισής του στη Βοστόνη. «Δεν έχω να πω πολλά για ότι συνέβη. Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι έγραψα ένα ολόκληρο σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο», είπε ο Κρις Ροκ.

Το κοινό, όπως αναφέρει το PEOPLE, τον αποθέωσε και κάποιοι ακούστηκαν να φωνάζουν διάφορες βρισιές κατά του Γουίλ Σμιθ. Ο Κρις Ροκ όμως – όπως αναφέρει το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού – συνέχισε την παράσταση του κανονικά, σαν να μην είχαν ειπωθεί ποτέ και δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του συναδέλφου του.

Όταν μάλιστα αναφέρθηκε στην βραδιά των Όσκαρ, σημείωσε – σύμφωνα με το PEOPLE – ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει σοβαρά για αυτό το θέμα…

Με πληροφορίες από PEOPLE

Όλη η επικαιρότητα