Ηλεία

Κρίσεις ΕΛΑΣ: Προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου, ο Αμαλιαδίτης, Βασίλης Ρόκκος

Ακούστε το άρθρο

Στον βαθμό του ταξιάρχου προήχθη, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο Αμαλιαδίτης Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλης Ρόκκος, ο οποίος υπηρετεί στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ως Διευθυντής.

Ο Βασίλης Ρόκκος θεωρείται από τους  πλέον έμπειρους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς στην 33χρονη θητεία του στο Σώμα έχει υπηρετήσει σε «δύσκολα» πόστα, όπως το Α.Τ. Εξαρχείων, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ υπηρέτησε και ως Διευθυντής στο Α.Τ. Ομονοίας.

Ο Αμαλιαδίτης Αξιωματικός είχε τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας, αφού το 2015 “πρωταγωνίστησε” σε μια έντονη στιχομυθία με την τότε Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έξω από το Κοινοβούλιο, με αφορμή τον αποκλεισμό της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, με κλούβες ΜΑΤ (φωτο).

Ο Ηλείος αξιωματικός δέχθηκε τα «πυρά» της κ.Κωνσταντοπούλου επειδή είχε αποκλειστεί η πρόσβαση στη Βουλή, απαντώντας με εξαιρετική ψυχραιμία και ετοιμότητα δίχως να δυναμιτίσει το… επικοινωνιακό κρεσέντο της τότε προέδρου της Βουλής.

Όλη η επικαιρότητα