Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Συνεχίζει ως Ταξίαρχος ο Κώστας Στεφανόπουλος

Με τον βαθμό του Ταξιάρχου, συνεχίζει τη θητεία του στην Ελληνική Αστυνομία – για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο – ο Κώστας Στεφανόπουλος, που κρίθηκε χθες από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν θα παραμένει και στη θέση του, ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Γι’ αυτό, αναμένεται να υπάρχουν σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Ηλείος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Γιάννης Σεϊντής, αποστρατεύεται με τον βαθμό του Υποστρατήγου.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ο Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος –που έχει υπηρετήσει και στην Ηλεία – τοποθετήθηκε Υπαρχηγός του Σώματος. Στην θέση που υπηρετούσε μέχρι τώρα, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, τον διαδέχεται ο Αντώνης Μπάκας, που προήχθη στον βαθμό του Αντιστρατήγου.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Φώτης Τσόλκας, τερματίζει την σταδιοδρομία του με τον βαθμό του Αντιστράτηγου και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου, και στη θέση του τοποθετείται (σ.σ προερχόμενος από την Γενική Περιφερειακή Διεύθυνσης Πελοποννήσου) ο Αδαμάντιος Μητρόπουλος, που προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου.

Σήμερα, αναμένονται και οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.

 

Ν.Σ