Lifestyle Κόσμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το τερμάτισε – Έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα

Σκοπός αυτής της ένεσης ήταν η αύξηση του ανδρικού μορίου από 1 έως 3 εκατοστά
Ακούστε το άρθρο

Αποκαλύψεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό έκανε η Marca για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

O Πορτογάλος στα 37 του χρόνια έχει μια αξιοζήλευτη σωματική διάπλαση, η οποία οφείλεται στη διατροφή του και στο πρόγραμμα προπονήσεων, που ακολουθεί πιστά.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσης λάτρης του μπότοξ, αφού είναι γνωστό ότι έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές θεραπείες στο πρόσωπο του.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι το μόνο σημείο του σώματός του που έχει κάνει ένεση.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα, που ισχυρίζεται ότι ο «CR7» έκανε μπότοξ για να μεγεθύνει τα γεννητικά του όργανα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Σκοπός αυτής της ένεσης ήταν να αυξηθεί το πάχος του ανδρικού μορίου από 1 έως 3 εκατοστά.

Σημειώνεται πως η αύξηση δεν είναι μόνιμη και πως κρατάει για περίπου δύο χρόνια, δεν απαιτεί ράμματα ενώ πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθούν πολλοί πρωταγωνιστές ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Αγνώριστος ο «CR7»

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Κριστιάνο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν 18 ετών και δύσκολα θα τον έλεγε κανείς ωραίο άνδρα.

Ο Πορτογάλος με τις κατάλληλες θεραπείες απομάκρυνε σπυράκια και διάφορα σημάδια από το πρόσωπό του ενώ έβαλε σιδεράκια για να διορθώσει την οδοντοστοιχία του.

Το καλοκαίρι φροντίζει να μαυρίζει και μούσι δεν αφήνει ποτέ ενώ πολλοί τον «κατηγορούν» πως ασχολείται πολύ με τα φρύδια του.

Δείτε το πριν και το μετά

Όλη η επικαιρότητα