Κόσμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Υπάλληλος τράκαρε την Bugatti αξίας δύο εκατ. ευρώ

Διακοπές με μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαγιόρκα, καθώς ένας υπάλληλος έχασε τον έλεγχο και τράκαρε σε τοίχο σπιτιού την πανάκριβη Bugatti Veyron του Πορτογάλου, αξίας δύο εκατ. ευρώ και 900 ίππων
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Bugatti Veyron του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαγιόρκα, όπου ο Πορτογάλος σταρ περνάει τις διακοπές του με την οικογένειά του.

Οι τοπικές αρχές εντόπισαν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του CR7 αξίας δύο εκατ. ευρώ καρφωμένο σ’ ένα σπίτι στην Μπουνιόλα της περιοχής Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το οποίο δεν οδηγούσε ο ίδιος αλλά ένας υπάλληλος.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου 900 ίππων και προσέκρουσε στην είσοδο εξοχικής κατοικίας παίρνοντας μαζί του και μια φιάλη βουτανίου, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος της Bugatti να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο οδηγός βγήκε σώος κι αβλαβής από το αυτοκίνητο και οι Αρχές ερευνούν αν ενεπλάκη και δεύτερο όχημα στο τροχαίο.

Ο Ρονάλντο δεν αποτελεί μυστικό πως λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα και έστειλε δύο από την πανάκριβη συλλογή του (αξίας περίπου 20 εκατ. ευρώ) στη Μαγιόρκα για τις διακοπές του: την Bugatti Veyron και μια Mercedes-Benz G-Class που του έκανε δώρο η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Πηγή:gazzetta

Όλη η επικαιρότητα