Lifestyle

Κρίστοφερ Άτκινς: Πώς έχασε όλα τα λεφτά του ο πρωταγωνιστής της “Γαλάζιας Λίμνης”

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την θρυλική ταινία "Γαλάζια Λίμνη" και όσα γίνονταν στα γυρίσματα, ενώ αποκάλυψε εάν υπήρξε φλερτ με την Μπρουκς. Η εξομολόγηση για τα χρήματα που έβγαλε και το αλκοόλ
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε ο διάσημος ηθοποιός Κρίστοφερ Άτκινς, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην θρυλική ταινία “Γαλάζια Λίμνη” του 1980.

Μιλώντας για το πώς αισθάνεται για την ταινία αυτή, 42 χρόνια μετά το διαχρονικό έργο, ανέφερε: «Αισθάνομαι υπέροχα γι’ αυτό. Όταν ήμουν 18 ετών, πήγα σε αυτό το νησί για να γυρίσω αυτή την ταινία και δεν είχα ιδέα πώς είναι η κάμερα. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ήμουν σε αυτό το έρημο νησί και κυριολεκτικά δεν υπήρχε καμία ταινία που να έχει γυριστεί έτσι. Η Μπρουκ ήταν υπέροχη, περάσαμε υπέροχα, ήμασταν σε κοντινή ηλικία στο νησί οπότε κάναμε πολλά πράγματα μαζί».

Απαντώντας στην ερώτηση εάν υπήρξε ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του Μπρουκ Σιλντς, ο Κρίστοφερ Άτκινς απάντησε: «Ό,τι μένει στο νησί, μένει στο νησί. Είχαμε ένα μικρό ειδύλλιο στο νησί, ήταν γλυκό και αθώο. Αυτό συμβαίνει συχνά στις ταινίες, δένεσαι με τους ανθρώπους. Είναι πολύ έξυπνη, ένα εκπληκτικά όμορφο κορίτσι. Έχει φτιάξει ένα blog τώρα και ήθελε να μου κάνει συνέντευξη για το blog της».

Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε πως εκείνο που του είχε κάνει εντύπωση στα γυρίσματα, ήταν το γεγονός ότι όλοι ήταν πολύ απελευθερωμένοι και κυκλοφορούσαν topless ή γυμνοί. «Τις περισσότερες φορές η στυλίστρια ή η μακιγιέζ ήταν topless. Από εκείνη την ταινία και μετά, ήταν δύσκολο για μένα να πάω σε οποιαδήποτε παραλία με μαγιό», σημείωσε με χιούμορ.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχασε όλα τα χρήματα που έβγαλε από την συγκεκριμένη ταινία, κάτι που κατέστρεψε και τον γάμο του. «Έβγαλα πολλά χρήματα από την ταινία, αλλά στη συνέχεια ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ έκλεψε κάθε δεκάρα από εμένα. Με έφερε, λοιπόν, σε μία δύσκολη θέση. Πιστεύω ότι εν μέρει καταστράφηκε και ο γάμος μου από αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο», είπε.

«Πάλεψα με το αλκοόλ. Χρειάστηκα βοήθεια για να το ξεπεράσω και να καταλάβω τι συμβαίνει. Από όταν το κατάφερα αυτό, έχω 36 χρόνια να πιω αλκοόλ», εξομολογήθηκε στη συνέχεια, ενώ τόνισε πως θα ήθελε πολύ να έρθει στην Ελλάδα και να δουλέψει εδώ.

Όλη η επικαιρότητα