Ελλάδα

Κρήτη: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας – Τον βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα που μιλούσε στο facebook!

eytoktonia.jpg

Στις τελευταίες συνομιλίες που είχε στο Facebook αναζητούν οι αστυνομικοί τη λύση του μυστηρίου για την αυτοκτονία του 43χρονου Ηρακλειώτη επιχειρηματία, γόνου μιας από τις παραδοσιακές οικογένειες της πόλης με πολυετή επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ηράκλειο.

Ο 43χρονος αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ωστόσο, η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να πει με βεβαιότητα εάν τα χρέη ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Πατρίς”, δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έσπρωξαν να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του, ο οποίος θα αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να ερευνηθούν οι τελευταίες επαφές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να συνομιλούσε μέχρι χθες τα ξημερώματα με μια γυναίκα, όχι την εν διαστάσει σύζυγο του, η οποία και τον βρήκε κρεμασμένο στο σπίτι του στην περιοχή του Ατσαλένιου.

Άτομα από το επαγγελματικό του περιβάλλον που μίλησαν χθες στην εφημερίδα, ανέφεραν ότι ο 43χρονος είχε πολύ καλό χαρακτήρα, και του άρεσε η καλή ζωή. Ξεκίνησε να ασχολείται με το υπόδημα και ενώ όλα στην αρχή πήγαιναν καλά, τα τελευταία χρόνια συσσωρεύτηκαν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Όλη η επικαιρότητα