Ελλάδα

Κρήτη: Χειροπέδες σε τρεις για μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Ακούστε το άρθρο

Τρεις Έλληνες, ηλικίας  28, 46 και 60 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων,  το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οργανώθηκε και  πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 60χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε  ηρωίνη συνολικού βάρους 174  γραμμαρίων,  μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά  τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα