Ελλάδα

Κρήτη: Επίθεση σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ από ιδιοκτήτη σπιτιού που έκλεβε ρεύμα

Επίθεση από κάτοικο οικίας στην περιοχή της Κρήτης, ο οποίος διαπιστώθηκε ύστερα από έλεγχο να έχει συνδέσει παράνομα το ρεύμα του σπιτιού του που είχε αποκοπεί λόγω οφειλών, δέχθηκαν, σύμφωνα με καταγγελία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από την συγκεκριμένη επίθεση η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αναφέρει συγκεκριμένα ότι:

“Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε συνεργείο συνάδελφων τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο Κρήτης που διαπίστωσε, μετά από έλεγχο, ότι καταναλωτής είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα (ρευματοκλοπή) που είχε αποκοπεί λόγω οφειλών.

Οι αρμόδιες αρχές πλέον έχουν την ευθύνη για την παραδειγματική τιμωρία του οξύθυμου καταναλωτή. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ απαιτεί από την εταιρία τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που θα επιτρέπουν στους συναδέλφους να εργάζονται με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύουν από θερμοκέφαλους και «νταήδες».

Ακόμη, επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ εργάζονται για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών με συνέπεια και επαγγελματισμό και απευθύνει έκκληση για την εξάλειψη του φαινομένου της ρευματοκλοπής που σε αρκετές περιπτώσεις έχει στοιχήσει τη ζωή συνανθρώπων μας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμπαρίσταται στον συνάδελφο που δέχτηκε την επίθεση και δηλώνει ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει ώστε οι συνάδελφοί μας να προστατεύονται και να μην κινδυνεύουν σε ανάλογες περιπτώσεις”.

Όλη η επικαιρότητα