Ελλάδα

Κρήτη: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο αλλά έκαναν λάθος στον… ιδιοκτήτη!

Άναυδος έμεινε ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής Μοίρες στο Ηράκλειο, όταν ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, αλλά το βρήκε «γαζωμένο» από σφαίρες πυροβόλου...
Ακούστε το άρθρο

Άναυδος έμεινε ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής Μοίρες στο Ηράκλειο, όταν ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, αλλά το βρήκε «γαζωμένο» από σφαίρες πυροβόλου όπλου που είχαν βληθεί κατά την διάρκεια της νύχτας!

Ο 34χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού, οι οποίοι βρήκαν έξι τρύπες στο αμάξωμα και συνέλεξαν ισάριθμα βλήμα από πιστόλι των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα «γάζωσαν» το αυτοκίνητο δέκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα και εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο ιδιοκτήτης του Smart ορκιζόταν ότι δεν έχει διαφορές με κάποιον που να ήθελε να του κάνει κακό. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανήκε σε μια γυναίκα που του το είχε μεταβιβάσει πρόσφατα και ίσως εκείνη να ήταν ο στόχος της επίθεσης!

Οι αστυνομικοί την αναζητούν για να δώσει κατάθεση, ενώ συλλέγουν και υλικό από κάμερες της περιοχής που ίσως έχουν καταγράψει τους «πιστολέρο».

Όλη η επικαιρότητα