Ελλάδα

Κρήτη: Καλύπτουν τα έξοδα του γάμου σε νεαρό ζευγάρι!

lost_foto499-640x330.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μόλις λίγες ώρες ήταν αρκετές για να δείξουν οι πολίτες της Κρήτης την ανθρωπιά τους σε ένα νεαρό ζευγάρι που θέλει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αλλά οι οικονομικές του δυνατότητες είναι πολύ περιορισμένες.

Η σχετική κοινοποίηση από τον Δημήτρη Αποστολάκη, στην σελίδα της «Κίτρινης Αποστολής» στο facebook , προκάλεσε την κινητοποίηση δεκάδων ανθρώπων, που θέλησαν να βοηθήσουν ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης επιθυμεί να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο σε περίπου δύο μήνες.

Δεν ζήτησαν βοήθεια, ωστόσο η εθελοντική ομάδα, γνωρίζοντας την οικονομική τους κατάσταση, ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει.

Σύμφωνα με το cretalive, με το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας βρέθηκαν το νυφικό για την κοπέλα, κουφέτα και κάποιες μπομπονιέρες. ήδη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν στο θέμα των φωτογραφιών, του ντυσίματος του γαμπρού, του δώρου για τον κουμπάρο και η …εκστρατεία για ένα όμορφο γάμο συνεχίζεται…

Ακόμα, ο Δημήτρης Αποστολάκης αναφέρει: «Επειδή η ζωή μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι μαύρη κατάμαυρη και η κατάθλιψη είναι πλέον σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα που θα μας αλλάξουν την ψυχολογία μας και παράλληλα να βοηθήσουμε δυο νέα και φτωχά παιδιά στο ξεκίνημα της ζωής τους!».

Όλη η επικαιρότητα