Ελλάδα

Κρήτη: Ο … γεροντοέρωτας τους οδήγησε στα άκρα!

Ακούστε το άρθρο

Ένας έρωτας ανάμεσα σε ηλικιωμένους σε χωριό της ανατολικής Κρήτης, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και το ανάλογο ρομάντζο αλλά λίγο έλειψε να καταλήξει στον βιασμό της ηλικιωμένης από τον υπερήλικα φίλο της!

Το θέμα απέκτησε τέτοιες διαστάσεις που χρειάστηκε να επέμβει και η Αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρξουν συλλήψεις, αφού φαίνεται πως η καταγγέλλουσα δεν θέλησε να δει με αλυσίδες τον πρώην σύντροφό της.

Ο 83χρονος πρωταγωνιστής της ιστορίας, σύζυγος, πατέρας και παππούς, είχε συνάψει τον τελευταίο ενάμιση με δύο χρόνια σχέση με την κατά περίπου 10 χρόνια νεότερη γυναίκα, η οποία είναι κατά πληροφορίες χήρα και η καταγωγή της δεν είναι από την Κρήτη.  Για άγνωστο λόγο εκείνη του ζήτησε να διακόψουν το «ειδύλλιό» τους. Ο ίδιος φαίνεται πως δεχόταν και τα πειράγματα των άλλων κατοίκων του χωριού.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες ο 83χρονος πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία μένει μόνη της, πιστεύοντας ότι θα τη μεταπείσει και θα είναι και πάλι μαζί.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 83χρονος άσκησε βία, παρά την ηλικία του. Η 73χρονη όμως του ζήτησε να της δώσει λίγο χρόνο για να… φρεσκαριστεί, κάτι που εκείνος δέχτηκε. Βγαίνοντας όμως από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, κλείδωσε τον παππού μέσα στο δωμάτιο και κάλεσε την Αστυνομία!

Ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, πήδηξε από μικρό σχετικά ύψος και κατά πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά. Στο πλήρωμα του περιπολικού ο 83χρονος επιχείρησε να δικαιολογηθεί, μίλησε για τη σχέση του και έδειξε στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και κάποιες ακατάλληλες φωτογραφίες.

Πηγή: cretalive

Όλη η επικαιρότητα