Ελλάδα

Κρήτη: Πιλοτάκι ετών 3,5! (VIDEO)

Είναι μόλις 3,5 ετών και έχει ήδη εμπειρία ενάμιση έτους ως… ιπτάμενος!

Ο λιλιπούτειος πιλότος μας είναι ο Εμμανουήλ Κουτσάκης ο οποίος στην τρυφερή ηλικία των 3,5 ετών έχει μάθει να πετάει αεροπλάνα σε άψογους χειρισμούς από τον πατέρα του, Βαγγέλη Κουτσάκη που υπήρξε πιλότος.

Όπως εξηγεί ο περήφανος πατέρας: «Αν κοιτάξετε το βίντεο θα παρατηρήσετε ότι ο μικρός πετά ένα αεροπλάνο όπου του έβαλα στον προγραμματισμό και άσχημες καιρικές συνθήκες με καταιγίδα σε εξέλιξη! Παρ’ όλα αυτά, έχει αίσθηση του μπρος, πίσω, δεξιά και αριστερά, ενώ ρίχνει ρύγχος παρότι βλέπει σε οθόνη άρα δεν έχει βάθος»!

Το κάνει από αίσθηση, όπως δηλώνει ο πανευτυχής πατέρας του Εμμανούηλ, ο Βαγγέλης Κουτσάκης και αυτό από μόνο του είναι ΦΟΒΕΡΟ!

Γιατί οι καλοί χειριστές, εκπαιδεύονται από πολύ μικρή ηλικία και από τους έμπειρους χειριστές, σχολιάζει ο φίλος της οικογένειας, Λούης Κουμαριανός που τράβηξε το βίντεο, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ξεπεράσει τις 23.000 θεάσεις σε μια βδομάδα!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο μπόμπιρας κατανοεί πλήρως την ορολογία την αεροπορική: positive rate – gear up…(απάντησε….), όπως και υπενθύμισε στον βοηθό πιλότο πατέρα του, ότι θα μπουν στο σύννεφο, ο οποίος του απάντησε και κατανόησε ότι θα πετάξουν I F R!

Σήμερα είναι 3,5 ετών ο Εμμανουήλ, ο οποίος και ήλθε σε επαφή με το αεροπλάνο μέσω του πατρός του που αυτό έχει σπουδάσει: επαγγελματίας πιλότος!

Τώρα δεν εξασκεί το επάγγελμα λόγω άλλων υποχρεώσεων, όμως ο υιός είναι ήδη άξιος διάδοχος!

Ο Βαγγέλης Κουτσάκης και η σύζυγός του και μητέρα του Εμμανουήλ, γιατρός, νεφρολόγος όπου εργάζεται στο ΠΑΓΝΗ, η Δρ Μαρία Τσαμελασβίλη-Κουτσάκη, έχουν γεμίσει με υπερηφάνεια από τον μικρό Εμμανουήλ, ήδη σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία!

neakriti.gr

Όλη η επικαιρότητα