Ελλάδα

Κρήτη: Σοκάρουν οι εικόνες από τη χθεσινοβραδινή αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών

Ακούστε το άρθρο

Η συμπλοκή άφησε πίσω της έναν νεκρό – Ένας σοβαρά τραυματισμένος δίνει μάχη για να παραμείνει στη ζωή

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ομοεθνών αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Τυμπάκι της Κρήτης, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου Πακιστανού και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 32χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Η κατάσταση του αλλοδαπού είναι πολύ σοβαρή. Νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου μας διασωληνωμένος και σε καταστολή. Φέρει πολλαπλά τραύματα με το σοβαρότερο να είναι στην περιοχή της κεφαλής. Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φανιουργιάκης, υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Την ίδια ώρα στο Α.Τ Φαιστού, κρατούνται 17 άτομα που έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό, ποιος είναι ο δράστης που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον Πακιστανό.

kriti2
kriti3

Τι έγινε χθες το βράδυ

Γύρω στις 10 το βράδυ σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε 20-30 Πακιστανούς, στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού. Τα επεισόδια ήταν ιδιαίτερα βίαια, καθώς χρησιμοποιήθηκαν ξύλα, σίδερα και μαχαίρια.

Πάνω στη συμπλοκή, ένας αλλοδαπός έπεσε νεκρός μετά από θανάσιμη – όπως αποδείχτηκε – μαχαιριά που δέχτηκε στον θώρακα.

Ο νεκρός και ο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ στο σημείο έσπευσαν και έζωσαν τη περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Φτάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ξέσπασε η άγρια συμπλοκή παραμένουν άγνωστοι, σύμφωνα όμως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι διαφορές ήταν οικονομικής φύσεως.

Ως πιθανότερη αιτία της αιματηρής συμπλοκής φέρεται, με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, να είναι συγκεκριμένα οι διαφορές για τα μεροκάματα στα χωράφια και στις ελιές.

Πηγή: www.neakriti.gr

Όλη η επικαιρότητα