Κόσμος

Κρυβόταν για πέντε ημέρες στη ντουλάπα ανήλικης που γνώρισε στο Διαδίκτυο!

871a125bdaba0c43527095dbe909bd6b_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δεν περιγράφεται ο τρόμος που έζησε μία μητέρα από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν βρήκε κρυμμένο στη ντουλάπα της 14χρονης κόρης της έναν άντρα.

Το πιο τρομακτικό σημείο της ιστορίας είναι ότι ο 27χρονος άντρας κρυβόταν στην ντουλάπα του δωματίου της έφηβης για πέντε ολόκληρες ημέρες και κανένα μέλος της οικογένειας -εκτός από την μικρή- δεν τον είχε αντιληφθεί!

Η μητέρα άνοιξε τη ντουλάπα για να την τακτοποιήσει όταν αντίκρισε τον άντρα. Της είπε ότι ονομαζόταν Τζάρεντ Γουόρκμαν, ότι ήταν 19 ετών και στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας ωστόσο, πίσω του το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Η κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς σόκαρε, όμως, τους πάντες καθώς, όπως είπε, είχε γνωρίσει τον Γουόρκμαν μέσω Διαδικτύου πριν από ένα μήνα.

Στην αρχή επικοινωνούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, στα τέλη Απριλίου, συναντήθηκαν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο.

Όπως είπε, κανόνισαν να συναντηθούν κοντά στο σπίτι της και στη συνέχεια τον προσκάλεσε στο δωμάτιο της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τότε ήταν που ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη, άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά.

Η μητέρα της δηλώνει τώρα συγκλονισμένη και προειδοποιεί τους γονείς να προσέχουν με ποιους επικοινωνούν αλλά και ποιες σελίδες παρακολουθούν τα παιδιά τους στο Διαδίκτυο, φέρνοντας ως παράδειγμα την κόρη της η ζωή της οποία -όπως υποστηρίζει η γυναίκα- καταστράφηκε.

Όλη η επικαιρότητα