Παρουσίαση Επιχείρησης

ΚΤΕΛ Ηλείας Α.Ε.: Συγκοινωνίες – Μέσα Μεταφοράς

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, λειτουργούν στην Ελλάδα 61 ΚΤΕΛ, που εξυπηρετούν το σύνολο της χώρας, με εκατομμύρια μετακινούμενους επιβάτες το χρόνο. Κάθε νομός έχει το δικό του ΚΤΕΛ με ορισμένο έργο, δηλαδή συγκεκριμένες γραμμές.

Τα ΚΤΕΛ εποπτεύονται από τον Υπουργό Μεταφορών και το Νομάρχη της έδρας τους. Διοικούνται από εκλεγμένα διοικητικά συμβούλια και λειτουργούν όπως όλες οι ανώνυμες εταιρείες. Παρά το γεγονός ότι είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, που δεν επιχορηγούνται άμεσα από το κράτος, όπως συμβαίνει με τις αστικές συγκοινωνίες, συνεχίζουν να αποτελούν στην ουσία, κοινωφελείς οργανισμούς, υπό την άμεση εποπτεία του κράτους, το οποίο καθορίζει το κόμιστρο (τις τιμές των εισιτηρίων) προσφέροντας το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας.

ΚΤΕΛ Ηλείας Α.Ε.

Το ΚΤΕΛ ΗΛΕΙΑΣ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1952, είναι η πιο παλιά και η πιο μεγάλη μεταφορική εταιρία του νομού Ηλείας.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 94 περίπου λεωφορεία των παρακάτω κατασκευαστών:

  • SETRA
  • VOLVO
  • Mercedes-Benz
  • NEOPLAN
  • BOVA
  • MAN

Όλα τα λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια εκτός νομού είναι εφοδιασμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού, πέδησης, σταθεροποίησης και ανάρτησης. Το μεγαλύτερο ποσοστό των λεωφορείων διαθέτουν κινητήρες euro3-euro6 φιλικούς προς το περιβάλλον και φυσικά ζώνες ασφαλείας.

Tο 2001 αποφάσισε να επεκταθεί και στον τουριστικό τομέα ξεκινώντας με ένα τουριστικό λεωφορείο και αυτή τη στιγμή έχοντας αποκτήσει άλλα 3 υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία, λειτουργεί ανεξάρτητο από την εταιρία με την ονομασία Pyrgos Travel.

Η ενασχόλησή του γραφείου μας είναι οι εκδρομές συλλόγων – σχολείων, οι κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Ι.Χ. και πούλμαν 20-60 θέσεων, ο εισερχόμενος τουρισμός, η εξυπηρέτηση εκδρομών-γκρουπ από τα κρουαζιερόπλοια σε όλα τα λιμάνια της χώρας καθώς και τα ατομικά πακέτα διακοπών.

360º οπτική του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Εσωτερική και εξωτερική άποψη εγκαταστάσεων.

Gepostet von ΚΤΕΛ Ηλείας Α.Ε – Ktel Ileias am Sonntag, 2. Juli 2017

Εσωτερική και εξωτερική άποψη εγκαταστάσεων.

Gepostet von ΚΤΕΛ Ηλείας Α.Ε – Ktel Ileias am Sonntag, 2. Juli 2017

Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 6, Πύργος – Πατρών 67, Πύργος (Pyrgos Travel)
Τηλέφωνα επικινωνίας: 26210 20600-1 – 26210 20607 (Αποστολη Δεμάτων) – 26210 27156 (Pyrgos Travel)
Φαξ: 26210 33567
Email: info@ktelileias.gr
Επισκεφθείτε το site
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα