Παρουσίαση Επιχείρησης

Κτηνιατρείο «Vet Care»: Αδιάκοπη φροντίδα των κατοικίδιων, με αγάπη και μεράκι

Το κτηνιατρείο «Vet Care» ήδη αριθμεί σχεδόν 2 μήνες λειτουργίας, με το επίσημο ξεκίνημα να πραγματοποιείται Σάββατο 26 Μαΐου με τα εγκαίνιά του. Υπεύθυνη της επιχείρησης είναι η πτυχιούχος κτηνίατρος Μαριάννα Παπαϊωάννου, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στην παθολογία και χειρουργική του ίππου, με πρακτική άσκηση σε πανεπιστημιακή κλινική στο Παρίσι και η οποία έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη εργασθεί σε αρκετές κτηνιατρικές κλινικές από τις οποίες απέκτησε αρκετές εμπειρίες όσον αφορά την περίθαλψη και διαχείριση χειρουργικών και παθολογικών περιστατικών.

Δείτε Φωτογραφίες

Το Κτηνιατρείο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking. Διαθέτει υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό με πλήρως εφοδιασμένο χειρουργείο, απεικονιστικό εργαστήριο με φορητό υπέρηχοτομογράφο και ακτινολογικό μηχάνημα, καθώς και χώρο καλλωπισμού. Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε περιστατικά που απαιτούν εντατική νοσηλεία, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη διαμονή των ζώων με συνεχή παρακολούθηση. Εκτός όμως από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες η κτηνίατρος είναι καταρτισμένη στην περιποίηση των κατοικίδιων και διαθέτει πλούσια γκάμα προϊόντων Pet shop, όπως διατροφικά σκευάσματα, είδη ταξιδίου και προϊόντα περιποίησης ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες κάθε ζώου. Σε περιστατικά που δεν είναι εφικτή η μετακίνηση τους στο χώρο του ιατρείου παρέχεται η δυνατότητα εξέτασης κατ οίκων.

Μετά από την  μετεκπαίδευση στην Κλινική Ιπποειδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπό την επίβλεψη του καθηγητή Διακάκη Νικόλαου απέκτησε εμπειρία ικανή να ανταπεξέλθει σε απαιτητικά χειρουργικά και παθολογικά περιστατικά, να παρέχει διατροφικές συμβουλές και προληπτική κτηνιατρική σε άλογα, Pony και γαϊδουράκια.

Η κτηνίατρος έχει τη δυνατότητα προληπτικών, διαγνωστικών και θεραπευτικών παρεμβάσεων σε παραγωγικά ζώα (κυρίως μικρά μηρυκαστικά και πουλερικά) μέσω κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων και κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής.

Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι «η αδιάκοπη φροντίδα των ζώων, πάντα με αγάπη και μεράκι». Ήδη ο κόσμος δείχνει καθημερινά το ενδιαφέρον του προς την επιχείρηση, προκειμένου τα κατοικίδιά του να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα. Με εμπειρία χρόνων στη δουλειά και πλάι σε έμπειρους κτηνιάτρους, έχει καταφέρει να λάβει πληθώρα γνώσεων που την βοηθούν να αντιμετωπίσει δύσκολα περιστατικά. Σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο, η Μαριάννα Παπαϊωάννου φροντίζει την υγεία του κατοικίδιου σας και το προσέχει σαν δικό της. Οι τιμές για κάθε υπηρεσία που παρέχει είναι αρκετά προσιτές, σεβόμενη και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Υψηλάντου 64, Πύργος

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Σταθερό: 26210-22672

Κινητό: 6976258130

EMAIL:

[email protected]

Όλη η επικαιρότητα